freee

  • Портфолио – тук се публикуват всички сделки. Тоест в тази секция ще намерите цялата информация какво съм купил с инвестиционна цел и защо съм го купил. Тук освен най-новите сделки, ще откриете и целия архив на нашата търговия.
  • Начин на мислене – това е в секцията, в която публикувам всички мои мисли, свързани с различни аспекти на инвестиционния живот.
  • Първи стъпки в света на инвестициите – това е една статия, която считам, че всеки, който влезнал в този сайт трябва да прочете на първо място.
  • Помощни страници за всеки инвеститор – това е мястото, където публикувам и ще публикувам всякаква информация, която считам, че по някакъв начин може да Ви бъде от полза по време на инвестирането.
  • Въпроси и отговори – секцията, в която съм се опитал да отговоря на най-често задаваните ми въпроси от други колеги.
  • Портфолио – тук се публикуват всички сделки. Тоест в тази секция ще намерите цялата информация какво съм купил с инвестиционна цел и защо съм го купил. Напомням, че целта на този портфейл е да инвестираме в компании, които плащат дивиденти и редовно увеличават своите дивиденти.
  • Въпроси и отговори – секцията, в която съм се опитал да отговоря на най-често задаваните ми въпроси от други колеги.

Извода, до който стигнах с течение на времето е, че най-големи резултати дава обединяването на двата типа акции. Портфейла, който аз изграждам в момента е от 30% акции на растежа и 70% дивидентни акции. Разбера се, всеки сам трябва да достигне до такова решение, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Поради тази причина, обединих цялата информация на този сайт на едно място и вече не делим абонаментите на няколко части. Затова и ако все още някой от вас няма достъп до целия сайт, моля да се свържете с нас незабавно, за да коригираме този проблем.