Абонаментен План променете

Вие избрахте следният абонамент: Пълен достъп до целия сайт

Този абонамент Ви осигурява достъп до всички секции на целия сайт. 

Заедно към финансов успех!

Бих искал да ви предложа вълнуваща възможност да се присъедините към нашата прекрасна общност от инвеститори! Ние предоставяме ценна информация и анализи на компании и пазара, които ще ви помогнат да правите информирани инвестиционни решения!

За този абонамент Вие ще получите:

  • Предоставяне на пълен достъп до най-подходящите Акции на Растежа (Value and Growth Stocks), които в момента са идеални за покупка! Аз избирам най-добрите акции на растежа, които могат да се купят в момента и ги публикувам тук веднага.

Активно следя всички акции, които закупуваме и ако се налага да направя някакви промени в някоя инвестиция, аз публикувам съобщение с необходимите корекции.

Моето предложение е да създадем един инвестиционен и дългосрочен портфейл. Този портфейл е изграден предимно от акции на растежа, които имат голям потенциал за развитие.

Нека заедно изградим успешния инвестиционен портфейл, който да ви помогне да постигнете финансови цели и да реализирате вашите мечти. Започнете още сега, като се възползвате от това предложение за пълен достъп до най-добрите акции на растежа.

  • Предоставяне на пълен достъп до най-подходящите Дивидентни Акции (Dividend Growth Stocks), които са идеални за покупка в момента! Аз избирам най-добрите Dividend Growth акции и правя публикации, в които Ви информирам кога и какво да купите.

Внимателно следя всички акции, които закупуваме, и ако се наложи да направя промени по някоя инвестиция, аз незабавно публикувам съобщение с необходимите корекции. Моето предложение е да създадем инвестиционен и дългосрочен портфейл, изграден от Dividend Growth Акции.

Този портфейл е основно изграден от акции, които редовно плащат дивиденти в продължение на поне 25 поредни години и редовно увеличават процентната стойност на дивидента. Възползвайте се от тази възможност още сега и работете за постигане на вашите финансови цели.

Получавате пълен достъп до най-подходящите дивидентни акции и информация, която ще ви помогне да правите информирани инвестиционни решения.Очаквам с нетърпение да работя с вас и да ви подкрепя във вашия път към финансов успех.

А защо не да комбинирате цялата налична и предоставена Ви информация тук и да създадете собствен портфейл от акции на растежа и дивидентни акции?

  • Предоставяне на пълен достъп до моят личен портфейл и ежемесечен анализ на извършените от мен покупки и продажби. Също така публикувам своевременно всяка моя покупка и защо точно я правя.

 

  • Ще Ви помогна да изградите собствен портфейл от акции и да предложа непрекъсната подкрепа в този процес.

Разбирам, че инвестирането в акции може да бъде сложно и пълно с неизвестни, затова съм тук, за да Ви предложа своя анализ върху вашия настоящ портфейл.

Като анализирам вашия съществуващ портфейл, ще можем да идентифицираме силните му страни и да открием възможности за оптимизация. Целта ми е да Ви предоставя съвети, основани на моите познания и опит и да Ви помогна да вземете информирано решение при изграждането на вашия портфейл от акции.

Също така, аз ще бъда тук, за да Ви предоставя подкрепа и съвети по всяко време. Въпросите Ви, неяснотите и нуждите от информация са винаги добре дошли. Също така, ако имате нужда от актуални препоръки относно акции или общо инвестиране,  ще се постарая да Ви бъда от полза.

Моля, имайте предвид, че в крайна сметка решенията за инвестиране са ваша отговорност и е важно да направите собственото проучване и изследване на темата.

Ако имате интерес, моля, дайте ми знак, и ще се радвам да си обменяме идеи и да започнем тази инвестиционна пътека заедно.

Напред към успешното инвестиране!

С най-добри пожелания,

Николай Тосков

Присъединете се към нашата прекрасна общност от инвеститори!

Ако имате нужда от помощ за регистрацията

Ако имате нужда от помощ, за да направите регистрацията, свържете се с нас през контактната форма или прегледайте този помощен файл

The price for membership is 99.90€ per Година.

Имате ли код за отстъпка?


Информация за Профила Вече имате профил? Влезте тук

Оставите това поле празно
Изберете Вашият метод на плащане