Как да подсигурите бъдещето си сега?

За да изкарвате пари, са нужни пари, казват някои. Аз само бих допълнил – за да инвестирате, обаче, не са Ви нужни голям капитал и години натрупан опит. И преди да отречете току-що прочетеното и да затворите тази страница, моля за още малко търпение, ако искате да разберете

Как да се превърнете в отличен инвеститор на Уолстрийт?

И то без да губите от безценното си време или пък да похарчите огромна сума пари за курсове, уебинари или частни уроци при гуру-трейдъри

Да знам, как звучи, но повярвайте ми това не е поредната реклама и аз не съм поредния мастър на финансовите пазари, който иска да Ви учи как да печелите повече пари. Вашето благосъстояние зависи от Вас. Е, бих добавил, и от желанието Ви да се присъедините към нашата инвеститорска общност. Защото това са:

Вашите инвестиции, Вашето бъдеще, но нашия ангажимент!

Всъщност аз не съм по-различен от Вас и ми отне много време и усилия, за да се потопя в магията на търговията с акции. По същество да инвестираш в акции дългосрочно си е бизнес и ежедневно отделям доста време в задълбочен анализ на състоянието на компаниите, следене на микроикономическите и геополитическите изненади и в изучаване на стадния манталитет на пазарите. Накрая осъзнах, че ако за мен е толкова трудоемко и времеемко, как заетите на пълен работен ден хора, които имат интерес да инвестират, биха успели да се превърнат в професионалисти и то след прочитането на 2-3 книжки или гледането на няколко клипчета.

Исках да създам по-лесна опция за хората като Вас, които искат да се развиват в тази насока и значително да подобрят познанията си в търгуването с акции и не на последно място да печелят от това.

И за да не съм голословен, нека Ви покажа какво имам в предвид:

Това е портфолиото, което създавам от октомври 2019 г. за всички мои клиенти. Градим го, наблюдаваме го, анализираме го и взимаме решения за покупки или продажби.

Портфолио към 15 септември 2020
Портфолио към 15 септември 2020

Нека обясня с няколко думи какво виждате на скрийншота отгоре.

Това е нашето портфолио!

Това са част от компаниите, които аз и екипа ми сме предложили за покупка от създаването на този сайт през октомври 2019 година.

И все пак какво точно виждате?

Въпреки, че пиша отделна публикация с моите доводи защо трябва да купите дадена компания, ние следим развитието на целия портфейл в специално създадена таблица, която да ни визуализира цялостното развитие и растеж на инвестирания капитал.

Първите няколко колони са коя е акцията, на каква стойност е закупена и на коя дата е закупена. Всичко това се случва след публикувана от мен статия да се купи дадена компания. В тази публикация подавам точната информация за коя компания става въпрос, какво е нейното състояние към момента и какви са моите доводи, за да я купим. Само заради статистиката записвам закупените акции като 1 бройка винаги, защото количеството зависи от всеки индивидуален инвеститор. Тук аз отношение не взимам към Вашите портфейли. Можете да закупите част от акцията за само 1 долар до сума, до която Вие сте си определил като разумна инвестиция.

Най-интересните колони от таблицата за повечето инвеститори са Gain% и Vs S&P.

Какво означават тези две колони?

  • Първата спомената колона (Gain%) означава текущото състояние на закупените акции. Тоест, каква ни е печалбата или съответно загубата от дадената инвестиция към настоящия момент. В черно са компаниите, които са ни на печалба в момента, а в червено са компаниите, които са ни на загуба в момента. Няма да се спирам на всяка цифра поотделно, но можете да ги разгледаме по-подробно и да добиете представа за текущото състояние на портфейла ни. Към момента, в който пиша този текст, калкулираната ни печалба за този портфейл е 52% за само 10 месеца. Разбира се, някои компании като Тесла са с около 500% печалба. 

Към настоящия момент имаме над 10 компании в портфейла с над 100% печалба, като 5 от компаниите достигат печалба между 300% и 500% 

  • Втората спомената колона (Vs S&P) представя доходността от компанията, която сме закупили, спрямо доходността, която бихте получили, ако бяхме инвестирали в общия индекс S&P 500. Всички редове в черно означават, че получаваме по-висока доходност от нашата инвестиция, а в червено, че конкретната компания се представя по-зле от общия индекс. Един бърз поглед ще Ви покаже, че портфейла се представя изключително по-добре, отколкото, ако бяхме инвестирали в индекса.

След като показахме нагледно за какво става точно въпрос, стигаме до основната същина на този сайт!

Създадохме нещо абсолютно уникално!

Създадох своя сайт www.toskov.com и професионален екип от финансови специалисти и инвеститори, фокусиран върху търговия на фондовите пазари и инвестиции в акции през Револют

Може би ще попитате защо пък точно през Револют?

Револют е иновативна платформа, която предлага на младия инвеститор възможност да закупи фракция (дял) от акция за само 1 долар. Точно така, вече можете да притежавате дял от Apple, Tesla или Amazon без да се налага да инвестирате огромни суми пари за тези скъпи акции.

А нашата идея е точно това – да научим всеки българин да инвестира в бъдещето си, без значение с какви средства разполага!

Основното мото на нашия сайт е да се опитаме да заделяме 50 – 100 лева всеки месец и с тези пари да градим бъдещето си.

Ако и Вие искате да търгувате успешно и да се присъедините към нашата инвеститорска общност, просто трябва да се абонирате за нашите услуги, а ние ще споделим с Вас своите умения, знания и натрупан опит.

Какво ще спечелите от този абонамент?

  • Получавате достъп до моето портфолио от акции, с предложения за покупка, задържане, добавяне или продаване на даден актив;
  • Уведомяване по имейл, когато имаме компания за покупка, или когато се налага предприемането на действия, като извънредно закриване на позиция;
  • Консултации относно изграждането на Вашето портфолио с конкретни предложения за стартиране на портфейла; 
  • Статистика на успеваемостта;
  • Технически и фундаментални анализи за предлаганите за покупка компании. 

Всичко това е на цена от 8.25 Евро на месец (платими като годишен абонамент от 99.00 Евро!). Мисля, че цената за предлаганата услуга е без прецедент не само в България. 😊 

И само една малка добавка:

НЯМА ДА ВИ КАЗВАМЕ КАК ДА ПРАВИТЕ ВАШИЯ БИЗНЕС. САМО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА ГО ПОДОБРИТЕ.

Изборът си е изцяло Ваш!

Така че, ако искате да изградите доходоносно портфолио в акции с нас, сега е моментът да предприемете действия.

Просто се регистрирайте!