Dividend Growth Investing

– твоят билет за мечтаното бъдеще – Дивидентно портфолио

 

Динамиката и забързаното ежедневие често ни поставят в ситуация, в която изведнъж осъзнаваме как неусетно е изминал настоящият месец, вече сме преполовили годината или сме в очакване на следващата. В такива моменти, често пътуваме в мислите си към далечното бъдеще, което изглежда все по-близо. Неминуемо се замисляме и за финансовото си положение и си задаваме въпроси, свързани с това, дали ще можем да посрещнем предизвикателствата на новото време.

Е, хубавото е, че вече има „билет“, който можем да „грабнем“ още днес и с който да се чувстваме спокойни за стабилността на своите доходи, когато е време да се пенсионираме. Този „билет“ се нарича Dividend Growth Investing или Дивидентно портфолио.

Какво представлява Дивидентното портфолио?

Закупуването на акции и натрупването на дивиденти от компаниите в днешно време е един от успешните инструменти на редица инвеститори.
Дивидентното портфолио е съвкупността от компании, които изплащат дивиденти ежемесечно или на тримесечие. Важно е да отбележа, че закупуваме само такива, изплащащи дивиденти компании, които увеличават регулярно и ежегодно изплащания дивидент.

*** Тук е важно да уточним, че този тип инвестиция е ДЪЛГОСРОЧНА.

Какво ще рече това? За да изпълним дългосрочната си цел за изобилно и стабилно БЪДЕЩЕ, е необходимо търпение СЕГА. Ето защо, е изключително важно да не посягате към печалбата си от натрупани дивиденти за срок от поне 10 години, а да я реинвестирате. Нали знаете какво представлява ефектът на снежната топка – колкото повече време се търкаля, толкова по-голяма става. Е, това е ефектът, който заедно ще търсим – многократно увеличаване на печалбата с помощта на времето.

Какво прави Дивидентното портфолио предпочитан инструмент?
Топ 3 ползи:

  1. Осигурява на инвеститорите редовни месечни приходи

Компаниите изплащат на своите инвеститори дивидент от няколко процента, а понякога и над 10%. А ние ще инвестираме само и единствено в такива, които имат практика да увеличават стойността му всяка година. Това Ви гарантира стабилност и спокойствие за инвестираните средства, които без особени усилия от ваша страна, увеличават стойността си. Идеята на този портфейл е да си гарантираме един ден редовни, месечни постъпления, който напълно да задоволяват нашите финансови нужди ежемесечно. Имайте в предвид, че това е напълно постижимо – необходими са само постоянство и дисциплина!

  1. Втората поред полза, е може би най-голямата и е логическо продължение на Полза 1, а именно: Дивидентното портфолио ви предпазва от инфлацията!

 Да, правилно прочетохте! Да приемем, че годишно инфлацията е 2-3%. При условие, че ние инвестираме само в компании, които ежегодно увеличават процентно изплащания дивидент, това увеличение гарантира нашата защита от инфлацията. А имайте предвид, че компаниите, които подбирам, увеличават средно с 6% годишно изплащания дивидент. Този инструмент е разумен избор, който ще Ви защити и от кризи, и рецесии, защото не само не губите пари, но и печелите от тях.

Дали все още смятате, че е по-добре да пазите парите си в банка или да ги трупате кеш?

Истината е, че с тази практика, времето „изяжда“ стойността им.

  1. Дивидентното портфолио е може би най-добрият, лесен и достъпен начин за всеки млад човек приходите му да растат заедно с него.

Определено този инвестиционен инструмент е най-подходящ за младите хора. Това е така, защото имате много време за натрупване на печалби до времето Ви за пенсиониране. Освен това, Дивидентното портфолио не познава граници – можете да стартирате с инвестиция от едва 50 долара и да допълвате бюджета си във времето според възможностите си. И естествено, колкото сте по-близо до пенсионната възраст, толкова е по-необходимо месечните вноски да нарастват.

Първи крачки по пътя към Dividend Growth Investing с мен, Николай Тосков

Изборът на кои компании да се доверим е може би най-важната и ключова стъпка, която ще направим след като преценим каква сума сме готови да инвестираме за своето бъдеще.

След това, можете да се доверите и да разчитате на моя дългосрочен опит в света на анализирането на финансовите пазари и заедно да вървим по пътя към мечтания успех.

За да можете да се възползвате изцяло от моите услуги, трябва да направите годишен абонамент на нашия сайт.

ВЗЕМИ СЕГА СВОЯ ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ, като последвате тази връзка!

Ето какво ще получите от мен срещу парите си:

*Текущо през месеца ще публикувам компаниите, в които инвестирам аз. Това ще бъдат компании с растящи дивиденти, които изплащат такива регулярно от повече от 25 години.

ВАЖНО: Аз публикувам само компании, в които аз самият инвестирам.

*В края на всеки месец ще получавате подробен анализ на изминалите 30 дни, специфики и промени на пазара, както и анализ на компаниите, в които сме инвестирали през месеца и защо сме го направили.

*Ще Ви ориентирам как да действате през новия месец, за да имате максимални ползи в неговия край.

Ако следвате стъпките, които ще Ви описвам всеки месец, реинвестирате печалбата си от дивиденти, действате с постоянство и имате търпение, гарантирам Ви, последният Ви работен ден ще настъпи много по-скоро, отколкото очаквате!

Готови ли сте да вземете живота си в ръце?

Започнете СЕГА! 

За да имате достъп до тази секция, трябва да имате активна регистрация.

Изберете подходящия за Вас абонамент сега!

Абонамент Цена  
Годишен абонамент - Инвестиционен и динамичен портфейл 99.00€ per Година. Избери
Месечен абонамент - Динамичен портфейл 19.90€ per Месец. Избери
Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл 99.00€ per Година. Избери
Пълен достъп до целия сайт 149.90€ per Година. Избери

← Начало

или

ВХОД

Кои дивидентни акции да купя на 14.10.2021

Това съдържание е за Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл и Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Кои дивидентни акции да купя на 04.10.2021

Това съдържание е за Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл и Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Кои дивидентни акции да купя на 07.09.2021

Това съдържание е за Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл и Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Кои дивидентни акции да купя на 02.08.2021

Това съдържание е за Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл и Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Дивидентно портфолио – Първи стъпки

Това съдържание е за Годишен абонамент - Инвестиционен и динамичен портфейл, Месечен абонамент - Динамичен портфейл, Годишен абонамент - Дивидентен и динамичен портфейл, и Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация