Динамична  Търговия с Акции

Какво представлява динамичната търговия с акции на кратко:

Динамичният ни портфейл е изграден от различни инструменти /около 10-15 акции или други инструменти/, с които осъществяваме активна търговия. Това ще рече, че държим тези акции за сравнително кратък период от време – от една седмица до няколко месеца.

Каква е целта ни?

  • Да надхитрим и победим пазара с един динамичен портфейл от акции.

За разлика от Инвестициите в акции, които влизат в графа „Дългосрочна инвестиция”, при Динамичната търговия с акции търсим бърза печалба.

Именно затова купувам активи за бързи сделки – търсим печалба между 20 и 30%, а при загуба в диапазона 8% – 10% затваряме позицията си.

Този метод е най-добрият избор за осигуряване на МЕСЕЧНА ДОХОДНОСТ.

Всеки ли може да търгува с тези сделки?

Отговорът е категорично ДА – сделките могат да бъдат търгувани от всеки трейдър, който има форекс или инвестиционен акаунт. А ако нямате акаунт, аз и моят екип сме на ваше разположение, за да ви съдействаме с всичко необходимо за отварянето му.

Отново обръщам внимание на факта, че всички предстоящи сделки ще бъдат с продължителност от няколко дни до няколко месеца. А решението коя компания да бъде включена в динамичния портфейл, вземам аз и моя екип, на база на проучвания, информация, анализ и преценка  дали тя би била печеливша.

Нека отново Ви успокоя, аз ще бъда плътно до вас за всяка решаваща крачка. Доверието, което гласувате на мен и екипа ми, това, че цените нашия доказан дългогодишен опит, е нашата най-голяма мотивация да Ви утвърдим като успешни трейдъри.

И все пак, споделям с вас малка част от критериите, на база на които ще вземем решение коя компания да попадне в нашия динамичен портфейл:

  1. Първият критерии, без съмнение, се крие в избора на фундаментално стабилна компания, която има перспектива за растеж;
  2. На второ място, фокусираме се върху динамична компания, която предлага качествени продукти или услуги, които освен това пораждат голям интерес у висок процент потребители;
  3. На трета позиция отреждаме потвърждението за покупка, базирано на технически анализ;
  4. На последно място, но не и по важност, търсим компания, при която има стратегическа промяна в обема на търговията VSA aнализ.

 Що е то VSA анализ?

В света на търговията съществуват два широко използвани подхода за анализ.

Единият отговаря на въпроса ЗАЩО? и на въпроса КАК?

На въпроса Защо нещо ще се случи с пазара отговаря фундаменталния анализ, а на въпроса КОГА въпросното нещо ще се случи – техническия анализ.

VSA e третият подход, който съчетава НАЙ-ДОБРОТО от техническия и фундаменталния анализ взети заедно.

Защо VSA е толкова важен по пътя към печалбите?

За да отговорим на този въпрос, е важно първо да си дадем сметка, че най-надеждният начин да спечелим пари, е да познаваме и да „четем играта“ на големите акули, а именно: централните и търговските банки, държавните фондове и други големи финансови институции.

А защо е важно да знаем какви са техните практики? Отговорът е лесен – те са водещите пазарни участници и като такива определят потока от поръчки, което неминуемо води до определяне на движението на пазара в една или в друга посока. Действията им са спекулативни или търговски, а ресурсите, с които разполагат – буквално неограничени.

Играта е ясна: когато големите участници влизат на пазара, това става видимо от големия обем на търговия и обратно – когато обемът е малък, големите участници биха се въздържали от търговия в този момент.

Ето защо, за да сте наясно с действията на големите играчи, е крайно недостатъчно да гледате единствено графиките. Движението на цените е само едната страна на монетата, а другата е да сте наясно и с обема на търговията.

Сега вече знаете отговора на въпроса КОЕ прави моя динамичен портфейл толкова уникален и печеливш – комбинацията от фундаментален анализ, следващ тренда анализ и VSA анализа на дадена компания.

Ако и вие искате да станете част от това динамично ежедневие и да печелите от него в най-кратки срокове, направете своята регистрация и изберете своя месечен или годишен абонамент при нас.

Какво ще получите от този абонамент?

Портфолио от 10-15 ръчно избрани сделки на база от девет критерия (плюс технически и фундаментален анализ);

Навременни сигнали за търговия: Кога да купувате и  кога да продавате… Защо да купувате и продавате;

Прецизно процентно разпределение на динамичния портфейл: Ще Ви казвам колко точно процента от капитала Ви да заделите за дадената покупка;

Коментари и перспективи за пазара и текущия динамичен портфейл.

***Мнението, изразено в материалите в тази секция не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на финансови инструменти. Публикуваните статии покриват очакванията на автора на материалите и могат да не се сбъднат. Те са лични сделки на автора и не представляват съвет за покупка или продажба на финансов инструмент. Търговията на финансовите пазари носи риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи. Моля, нека всеки сам прецени дали извършените от автора сделки са подходящи за него или не.

За да имате достъп до тази секция, трябва да имате активна регистрация.

Изберете подходящия за Вас абонамент сега!

Абонамент Цена  
Пълен достъп до целия сайт 99.90€ per Година. Избери

← Return to Home

или

ВХОД

Какви акции да купя в Динамичния портфейл на 18.01.2023

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Какви акции да купя в Динамичния портфейл на 09.01.2023

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Какви акции да купя в Динамичния портфейл на 05.01.2023

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

2023 г. прилича доста на 2022 г. … поне досега

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Сделки с Динамичния портфейл за 13.12.2022

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Динамичен портфейл – 03.11.2022

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Динамичен портфейл 18 октомври 2022

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Динамичен портфейл – 29.09.2022

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Какво трябва да знаем за откаченият свят навън?

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Добавяме позиции към динамичният ни портфейл – 15.08.2022

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Състоянието на пазара или техническа рецесия

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация

Продължавам да добавям мечи продукти към Динамичният ни портфейл

Това съдържание е за членове.
Вход Регистрация