Последните 3 публикации

Дори и в това коледно рали има какво да купим

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Три от любимите ми акции са налични за покупка отново.

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Днес купуваме една страхотна канадска банка

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Добре дошли в света на неограничените финансови възможности!

Аз съм Николай Тосков и заедно със звездният екип на Toskov.com, Ви поздравяваме за направената първа крачка към своето ново, по-добро, стабилно и успешно утре!

Ако искате да имате достъп до основната информация в alexina.toskov.com, е необходимо да направите своята бърза и лесна регистрация. След тази първа стъпка ще имате възможността да се потопите надълбоко във финансовия свят:

Какво представлява инвестирането в Акции на стойността или така нареченото “Value Investing”?

Инвестирането в акции на стойността е изкуството да се купуват акции, които се търгуват със значителна отстъпка спрямо тяхната присъща стойност. Ние, като инвеститори на стойност постигаме това, като търсим качествени компании по определени показатели за оценка, които притискат цената надолу, но правят това по причини, които не са оправдани в дългосрочен план

Този подход изисква обратно на стандартното мислене и дългосрочен инвестиционен хоризонт. Изисква от нас да анализираме задълбочено пазара и да не се водим по стадния манталитет.

През последните 100 години стратегията за инвестиране на стойност има последователна история на надминаване на възвръщаемостта на множество индекса на различни пазари на акции.

Малко по-подробно можете да прочетете за нашата инвестиционна стратегия като последвате тази връзка.

Какво представлява инвестирането в Акции, които изплащат нарастващи дивиденти или така нареченото “Dividend Growth Investing”?

Инвестирането в акции, които изплащат дивиденти е втората основна инвестиционна стратегия, която се фокусира върху покупката на компании, които изплащат редовни, нарастващи дивиденти на своите акционери.

Инвеститорите купуват акции в тези компании, за да генерират източник на пасивен доход, който расте с течение на времето.

Този тип инвестиране автоматично стеснява списъка с потенциални инвестиции към висококачествени и устойчиви предприятия. Компаниите, които редовно увеличават изплащането на дивиденти за дълги периоди от време, са преживели много рецесии и все пак са успели да генерират печалби.

Устойчивият растеж на дивидентите в дългосрочен план показва способността на компанията да генерира парични средства при всички икономически условия.

Нашата цел с изграждането на този портфейл е да генерираме пасивни приходи от тези инвестиции. След това тези приходи да се използват за финансирането на разходитете ни при пенсионирането ни.

Малко по-подробно можете да прочетете за нашата инвестиционна стратегия като последвате тази връзка.

  • Моето лично портфолио.

Какво означава това?

Това означава, че публикувам ежемесечен анализ на портфолиото ми, заедно с пълен списък на притежаваните от мен акции към края на съответния месец

Освен това правя кратки публикации на всички извършени от мен сделки през текущия месец

След изтичането на календарната година ще правя пълен анализ на състоянието на портфолиото ми към края на календарната година, както и планове и перспективи за следващата година.

Защо да ми се доверите и как ще Ви помогна:

  • Аз и екипът ми от анализатори управляваме успешно своите лични инвестиции;
  • Постигаме резултати, които не се уповават на късмета, а на солидни познания, изградени специфични навици и опит;
  • Не правим компромис с информираността и реагираме на всяка промяна на пазара, улавяйки неговия пълен потенциал

Можете да се свържете с мен и екипа ми по всяко време за всичко,
което ви вълнува, свързано с вълнуващия свят на инвеститора
.
Изберете от долу един от нашите планове и направете регистрацията си сега:
Абонамент Цена  
Пълен достъп до целия сайт 99.90€ per Година. Избери

← Return to Home


Последни публикации