Инвестиции в Акции и Портфейл от Акции

Добре дошли в света на неограничените финансови възможности.
Тук сте на правилното място!

Защо началото е важно?

Всеки иска акции, които носят възвръщаемост 10, 20 или 100 пъти повече от инвестираните пари. Такива акции американските инвеститори ги наричат Мultibaggers и моята мисия е да Ви помага да намерите онези акции, които могат да променят вашия инвестиционен успех и дори живота ви.

Нека намерим следващия Shopify, който избрахме като един от първите потенциални мултибагъри на цена от $346 през април 2020 г. Или пък Тесла от януари 2020 на цена от $85 (приравнена към слипа). От тогава съм препоръчал близо 30 акции, които минимум удвоиха цената си. От тях над десет утроиха, учетвориха и повече цената си, като при Тесла имаме над 11 пъти растеж или 1155% към момента. И това са само половината от нашите избори.

 

Като инвеститор можете да страдате от претоварване с информация и несъответствия в същата тази информацията. Какво е шум и какво е съществено за инвестиционната теза? Какво е това, в което трябва да вярвате? Ние сме тук за да ни чуете над шума и Ви помагаме с ясен глас. Създадох този сайт, за да помогне на инвеститорите да намерят най-добрите акции за растеж, които имат потенциала да порастат десет или повече пъти с течение на времето.

И аз лично винаги участвам в играта: инвестирам във всяка една акция, която препоръчвам. Дори чакам да публикувам първата статия за новия си избор, преди да започна да инвестирам, така че съм на същото пътеществие като вас.

Какъв е подходът ми?

Нямам никакво намерение да Ви бомбардирам с всякакви технически параметри, а с качествени изследвания и прозрения за акциите, които смятам да добавя в портфолиото си.

Компанията зад акциите е много по-важна за дългосрочния успех от всичко друго, ако разполага с визионерски управленски екип, отлично обслужване на клиенти и първокласно изпълнение. Много често това е в основата, която движи дългосрочните резултати на компанията, а като следствие и цената на акцията, но не винаги е възможно да се открие в цифрите и отчетите.

Има три категории компании с различен потенциал за растеж (или така наречените мултибагъри): доказани компании с огромен потенциал за растеж или Истинските Мултибагъри, Бъдещи Звезди и Стабилни Компании, които ще донесат известен допълнителен растеж за портфейла. Истинските Мултибагъри трябва да имат потенциал да нараснат с 1000% и повече през следващото десетилетие. Обикновено те имат пазарна капитализация под 10 милиарда долара. Бъдещите звезди трябва да могат да се покачат с 500% и повече през следващото десетилетие. Те вече са малко по-големи и по-стабилни, с пазарна капитализация над $10 млрд. Стабилните компании могат да донесат известна стабилност във вашето портфолио, но все пак очаквам те да победят индекса. Помислете за Salesforce, Adobe и Amazon, например. Те определено могат да направят портфолиото Ви много по-стабилно. При тези компании не очакваме толкова голям растеж в годините напред, но те определено могат да бъдат гръбнака на един такъв инвестиционен портфейл. На базата на тези три категории компании, аз изграждам нашето Инвестиционно портфолио. Всичките три категории представляват акции на растежа и основната ми презумпция, когато предлагам за покупка някоя от тях е растеж – огромен при това.

Ако този подходът Ви звучи рисковано, не е така. Към момента (29 октомври 2021 г.) 80% от акциите ни побеждават пазара, а 30% побеждават S&P 500 с трицифрени или четирицифрени числа. Мисля, че определено можете да разберете какъв ефект ще донесе всичко това върху вашето портфолио.

Какъв е процесът?

 Стъпка 1: Създаваме заедно богато портфолио за дългосрочни инвестиции с помощта на подходящ и проверен брокер.

Стъпка 2: Осигуряваме Ви пълен достъп (24/7) до всички закупени акции в персоналното ни портфолио. Пълен достъп до всяка една публикация, обясняваща защо закупувам точно тази или тези акции.

Стъпка 3: Разчитате на мен и моя екип за пълен набор от информация и съвети, с които да управлявате акциите си.

Стъпка 4: Получавате пълно обяснение и информация от мен във вид на нова публикация защо съм избрал да купя дадената компания и защо тя е добра сега за покупка.

Стъпка 5: Ще получавате информация от екипа ни върху каква конкретна цена или кой ценови диапазон да се фокусирате и следите, и съответно от коя дата да стартирате своя трейд.

Стъпка 6: Получавате годишен анализ кои акции трябва да бъдат гръбнака на Вашето портфолио и кои задължително трябва да притежавате. И най-вече – акциите, с които да стартирате изграждането на вашия портфейл.

За да добиете по-ясна представа за това какви стъпки ще следваме заедно, повдигаме завесата, за да Ви представим конкретен пример с реален ПОРТФЕЙЛ АКЦИИ към 21.10.2020 година. Разбира се, конкретните акции и техните цени са замъглени,  но таблицата дава достатъчно свобода да се разбере цялостната ни идея. Пълната таблица ще бъде видима за вас след като направите своя годишен абонамент.

Портфейл акции към 2020-10-21
Портфейл акции към 2020-10-21

В таблицата онагледяваме малка част от нашия портфейл, като първите няколко колони ни дават информация на каква стойност и на коя дата е закупена дадената акция. Ако си задавате въпроса КАК да преценя коя е акцията, която трябва да купя и на КАКВА цена, Ви напомням, че аз и моят екип сме неотлъчно до вас в този процес.

В точния момент ще получите информация от мен под формата на публикация, от коя компания да закупите и кога, а Вие избирате КОЛКО считате за разумна инвестиция.

 Най-интересните и важни колони от таблицата са Gain% и Vs S&P

Ето какво си крие в тях:

  1. Колоната Gain% представя актуалното състояние на закупените от нас акции /каква е печалбата или съответно загубата от конкретна инвестиция към настоящия момент/.

Печалбите са маркирани в черен цвят, а загубите – в червен. Ако разгледате, макар и не обстойно таблицата, ясно ще добиете представа за състоянието на портфейла ни.
Ако трябва да направим по-конкретен анализ, е редно да отбележим, че печалбата в нашия портфейл към 21.10.2020 г. е 72% за краткия период от 10 месеца (завършихме 2020 с чиста печалба от 85%).

  1. Vs S&P от друга страна изобразява доходността от акциите на компанията, които сме закупили, спрямо доходността, която бихме имали при инвестиция в общия индекс. /S&P 500/.

Ако разгледате отново таблицата ще забележите, че получаваме в пъти по-висока доходност от нашата инвестиция /цифрите в черно/, отколкото бихме постигнали при индексa /цифрите в червено/.

Ако за първи път се гмуркате в света на Инвестиции в акции, не се плашете от обема на информация, който Ви представяме в самото начало. Аз и екипът ни го правим, за да Ви уверим, че инвестицията Ви е в сигурни ръце.

А за да станете част от нашата общност и да ни дадете зелена светлина да стартираме вашето вълнуващо приключение в света на финансите, е необходимо да се АБОНИРАТЕ.

*** Вижте равносметката за 2020

***Мнението, изразено в материалите в тази секция не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба на финансови инструменти. Публикуваните статии покриват очакванията на автора на материалите и могат да не се сбъднат. Те са лични сделки на автора и не представляват съвет за покупка или продажба на финансов инструмент. Търговията на финансовите пазари носи риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Минали резултати не са гаранция за бъдещи успехи. Моля, нека всеки сам прецени дали извършените от автора сделки са подходящи за него или не.

За да имате достъп до тази секция, трябва да имате активна регистрация.

Изберете подходящия за Вас абонамент сега!

Абонамент Цена  
Пълен достъп до целия сайт 99.90€ per Година. Избери

← Return to Home

или

ВХОД

Архив

Pfizer: Пазарът греши толкова много

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Добавихме нова компания в нашия списък

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Една компания с моментен потенциал за покупка

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Medical Properties Trust вероятно е достигнал дъното

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Секторно представяне за 2024 година

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Какво се случва с най-големият производител на двигатели в света?

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Три от любимите ми акции са налични за покупка отново.

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Какво се случва с British American Tobacco?

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Две компании със свръхрастеж, които можем да купим днес 09.08.2023

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Глобалният крал с невероятен растеж

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Какви акции да купя точно преди Великден

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация

Какви акции на растежа да купя на 20 януари 2023

Това съдържание е за Пълен достъп до целия сайт членове.
Вход Регистрация